Om


Viden og erfaring

Jeg etablerede STERNSDORF i 2002 med en tanke om og vilje til at tilbyde maskinfabrikanter og produktionsvirksomheder den bedste service og driftsikre styresystemer med optimale teknologier uafhængig af fabrikater.


Jeg er uddannet udvidet maskinmester ved Det Østasiatiske Kompagni (ØK) og har erfaring som 1.maskinmester i den danske handelsflåde på ialt 5 skibe ved sejlads på Fjernøsten, Afrika og Syd/mellem Amerika og som reserveofficer i søværnet.

Efter 3 år som vedligeholdsmester ved Wittenborg A/S i Odense med ansvar for 15 medarbejdere, produktionsmaskiner samt forsyningsanlæg og senere 13 år som styringstekniker i salgsafdelingen ved Norgren Martonair A/S, etablerede jeg selvstændig virksomhed i Odense.

Idag ligger virksomheden i Glamsbjerg, midt i kundekredsen på over 80 tilfredse virksomheder i forskellige brancher.


I kraft af løbende ajourføring og kurser i maskinsikkerhed, herunder risikovurdering, CE mærkning, og sikkerhedsstyresystemer kombineret med over 30 års generel erfaring i automation og vedligehold, er STERNSDORF det sikre valg for opnåelse af driftsikre, simple og optimale løsninger.


Idet flere kunder forespørger maskinskilte samt mærkning af produkter, kan jeg tilbyde skilte i mange materialer og udformninger ved hjælp af CO2 Laser 

Sternsdorf / v. Geo Sternsdorf - Drejervænget 8 - DK 5610 Assens