Om

Maskinfabrikanters & produktionsvirksomheders professionelle  underleverandør af driftsikre styresystemer til lovlige CE mærkede maskiner

Laserbearbejdning af materialer og produkter med CO2 eller Fiber laser


Viden og erfaring

Jeg etablerede STERNSDORF i 2002 med en tanke om og vilje til at tilbyde maskinfabrikanter og produktionsvirksomheder den bedste service og driftsikre styresystemer med optimale teknologier uafhængig af fabrikater.


Jeg er uddannet udvidet maskinmester ved Det Østasiatiske Kompagni (ØK) og har erfaring som 1.maskinmester i den danske handelsflåde på ialt 5 skibe ved sejlads på Fjernøsten, Afrika og Syd/mellem Amerika og som reserveofficer i søværnet.

Efter 3 år som vedligeholdsmester ved Wittenborg A/S i Odense med ansvar for 15 medarbejdere, produktionsmaskiner samt forsyningsanlæg og senere 13 år som styringstekniker i salgsafdelingen ved Norgren Martonair A/S, etablerede jeg selvstændig virksomhed i Odense.

Idag ligger virksomheden i Glamsbjerg, midt i kundekredsen på over 80 tilfredse virksomheder i forskellige brancher.


I kraft af løbende ajourføring og kurser i maskinsikkerhed, herunder risikovurdering, CE mærkning, og sikkerhedsstyresystemer kombineret med over 30 års generel erfaring i automation og vedligehold, er STERNSDORF det sikre valg for opnåelse af driftsikre, simple og optimale løsninger.


Idet flere kunder forespørger maskinskilte samt mærkning af produkter, investerede jeg 2014 i et multwave lasersystem med både CO2 samt Fiberlaser. Dette system betyder, at vi nu kan  tilbyde adskillige løsninger med laserskæring af mange typer organiske materialer samt lasermærkning, også i metaller.

Løsningerne henvender sig til mange flere brancher ud over de tekniske. 

Sternsdorf / v. Geo Sternsdorf - Old Gyde 9-11 - DK 5620 Glamsbjerg